Servicii

PLANIFICARE SI AMPLASAMENT

PLANIFICARE SI AMPLASAMENT

Inainte de a efectua montajul, personalul nostru se deplaseaza la obiectiv si analizeaza din punct de vedere tehnic nevoile clientului. In functie de aceastea, se costumizeaza lungimile platformelor.
MONTAJ

MONTAJ

Montajul unei schele electrice suspendate autoridicatoare, dureaza intre 3 si 4 ore, depinzand de dificultate. Se compune din doua parti principale : o parte fixa care se monteaza pe terasa obiectivului si o parte mobile, nacela propriu – zisa care se deplaseaza pe vertical pe cablurile de tranctiune.
PUNERE IN FUNCTIUNE

PUNERE IN FUNCTIUNE

Dupa efectuarea montajului, se face verificare amanuntita a ansamblurilor si subansamblurilor si se verifica starea de orizontalitate a nacelei. In urma verificarilor statice si dinamice, se emite proces verbal de punere in functiune.
INSTRUCTAJ ASUPRA EXPLOATARII SI MANEVRARII

INSTRUCTAJ ASUPRA EXPLOATARII SI MANEVRARII

Personalul nostru autorizat, efectueaza personalului clientului instructaj practic si scriptic asupra normelor de exploatare si asupra manevrarii platformelor autoridicatoare.
MUTARE

MUTARE

Mutarea schelei electrice suspendate autoridicatoare, pe acelasi imobil , se realizeaza intre 1 -3 ore, in functie de dificultate.
SERVICE TEHNIC

SERVICE TEHNIC

Se efectueaza gratuit. Pe raza municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov se realizeaza in maxim 2 ore, iar pe raza altor judete din tara, in maxim 24 ore.
DEMONTARE

DEMONTARE

Demontarea se face in sens invers decat montarea si dureaza intre 2 si 3 ore.